מושבת זכרון יעקב היא יעד תיירות פופולארי שמשלב היסטוריה עתיקה ומרתקת לצד תרבות יין, אומנות וקולינריה ענפה. דווקא עכשיו כשכולנו מתחילים אט אט לחזור לחיינו ומחכים למלא את הלב ואת הבטן במטעמים ובכל טוב, נופש במלון בזכרון יעקב הוא הבחירה המושלמת לאניני הטעם שבינינו.

ביקור במלון עדן אין, בית מלון בזכרון יעקב, יאפשר לכם לגלות עולם טעמים מופלא ולחקור את האופציות הקולינריות המגוונות שיש למושבה הציורית להציע. בסיורכם תוכלו להתחבר לאדמה ולשורשים דרך האוכל והאנשים הייחודיים המייצרים אותו.

המומלצים שלנו

רב הגוניות הקולינרית המקומית בזכרון מתבטאת במסעדות אותנטיות המציעות תבשילים ממטבחים שונים, בתי קפה מודרניים, משקים חקלאיים המציעים למכירה מתוצרתם, מסעדות שף, חצרות איכרים שטומנות בחובן מעדניות ייחודיות ועוד. מלבד המסעדות הנהדרות והאפשרויות הרבות שנמצאות באזור התיירותי הממוקם מרחק הליכה קצר ממלון עדן אין, תוכלו למצוא אופציות מדליקות ומפתיעות דווקא במקומות המעט יותר מרוחקים.

פסטה בנמל

בר – אוכל איטלקי של השף אורן גולדווסר מנמל ת”א, המציע מנות פסטה פשוטות ומהירות ברטבים עונתיים עם חומרי גלם הישר מדוכני השוק שמסביב, הגיע גם לחצר הבית של השף בזכרון יעקב. פסטות מיוחדות וגם תפריט סלטים מגוון למי שפחות מתחבר לפחמימות, בימי שישי יש כריכים טובים וכל הטוב הזה מגיע לצד יין טעים וזול שמשמח את האוכל. מומלץ לאכול כשהשקיות של הקניות מונחות מתחת לכיסא, או בטייק אווי – אם בא לכם לשבת בפיקניק מול הנוף או אם אין זמן לפיאסטה. הפסטות טריות ועשויות מחומרי גלם משובחים. אפשר וכדאי לקנות במשקל ולקחת הביתה.

מסעדת אדמה

מסעדת אדמה נמצאת בגבעת זמארין ויושבת בתוך בית אבן מרשים המשרה אוירה כפרית חמימה. עוד בדרככם למסעדה, החוויה המשכרת תחל לאפוף אתכם כאשר ייחשף בפניכם הנוף המרהיב והפריחה המשגעת. את המסעדה הקימו זוג ותיק שפרש מעולם ההייטק לטובת עולם המסעדנות. המסעדה היא מסעדת שף ביסטרו מוקפדת המגישה אוכל טעים וטרי מחומרי גלם שורשיים ומקומיים בלבד.

הבית של נעמה בזכרון

באזור העתיק של זכרון, גם כן על גבעת זאמרין, נמצא “הבית של נעמה בזכרון”. בבית האבן העתיק שנבנה לפני למעלה מ-130 שנה, נעמה צפתי מארחת ארוחות פרטיות מקוריות ומוקפדות של כ-4 ועד 15 איש בהזמנה מראש. הארוחה כולה צמחונית או טבעונית והאירוח האסתטי והחם מורגש בכל פרט.

מחלבת שוורצמן – בת שלמה

בת שלמה היא מושבה קטנה ופסטורלית הממוקמת כ-10 דק’ נסיעה ממלון עדן אין, מלון בזכרון יעקב. מחלבת שוורצמן הוקמה לפני 120 שנה ומאז עוברת במסירות מדור לדור. בחצר משפחת שוורצמן ניתן לטעום משלל המטעמים שהם מייצרים בייצור עצמי במשק העתיק. גבינות בקר ועיזים מסוגים שונים, זיתים שחורים וירוקים משובחים, שמן זית טהור, פיתות מיוחדות מהטאבון, דבש טבעי, דבש תמרים ועוד. הביקור במחלבת שוורצמן הינו חוויה מסעירה הכוללת היסטוריה, תרבות, קולינריה איכותית ונוף פסטורלי.

הפטיפורים של אביטל – בנימינה

באזור זכרון יעקב ישנם לא מעט שוקולטיירים אשר מייצרים שוקולדים מיוחדים. אביטל היא שוקולטיירית היושבת במקום קטן ומתוק בבנימינה ועוסקת בהכנת פטיפורים מיוחדים וטעימים, העשויים כולם משוקולד ללא חלב – “שוקולד אמיתי”. הפטיפורים מיוצרים במגוון טעמים ועם תוספות שונות ומעולות. במקום נערכות גם סדנאות למבוגרים וילדים והן מתאימות לטבעונים, לאלרגיים לחלב וגם לאלרגיים לגלוטן.

הכפר הערבי – פורדיס

בישוב הערבי הסמוך פורדיס ישנה סצנה קולינרית מתפתחת ומומלץ לסייר ולתור אחר ההיצע המפתיע והמשתלם. החל מהחומוס המקומי המפורסם, דרך מאפיות בוטיק, מסעדות של אוכל ביתי ערבי וחנויות המתמחות במתוקים ים תיכוניים. מעבר לאוכל המרגש, הסיור בכפר מזמן מפגשים תרבותיים מעניינים עם תושבי המקום האדיבים.

הזמינו מלון בזכרון יעקב ותכננו את החופשה הקולינרית הבאה שלכם

מלון עדן אין, בית מלון בזכרון, הוא הבסיס האולטימטיבי עבור חופשה קולינרית קסומה ומעוררת חושים במושבה ההיסטורית והיפהפייה. צוות המלון שלנו זמין עבורכם לייעוץ וסיוע בתכנון המסע שלכם.

מלון עדן-אין מחזיק בתו הסגול לבתי מלון וקשוב להנחיות והגבלות הקורונה. אנו דואגים להקפיד על בטיחותכם ובריאותכם ושמחים לעזור בכל פנייה או שאלה.